Finn og slett Google
发布时间:2026-09-01 | 浏览:1
Viktig: Vi oppdaterer innstillingene for Google Søk-tjenester, som omfatter Søk, Maps, Shopping, Flyreiser, Hoteller, Oversetter og Nyheter. Innstillingene som beskrives i denne artikkelen, er i ferd med å oppdateres, så de samsvarer kanskje ikke med innstillingene du har nå. Finn ut mer om de oppdaterte innstillingene.
Du kan se og administrere de oppdaterte personverninnstillingene direkte på account.google.com eller i den nyeste appversjonen av appene for søketjenester. De nyeste versjonene av appene er tilgjengelige i Google Play-butikken eller Apple App Store .
Når du søker på Google og har slått på nett- og appaktivitet, lagrer Google aktivitet som søkeloggen i Google-kontoen din. Det hjelper Google med å forbedre søkeresultatene og -forslagene dine.
Med Min aktivitet kan du
Slette søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din.
Endre søkeinnstillingene dine. Du kan velge hva Google lagrer, og når Google sletter loggen din.
Du kan også slette all aktiviteten din, ikke bare Google-søkeloggen. Finn ut hvordan du sletter aktiviteten din .
Slett søkeloggen
Viktig: Når du har slettet søkeloggen, kan du ikke gjenopprette den.
Du kan slette ett søk eller hele søkeloggen fra en dag, en uke eller alle datoer.
Gå til søkeloggen i Min aktivitet på en datamaskin.
Velg søkeloggoppføringene du vil slette. Hele søkeloggen: Klikk på Slett Slett all aktiviteten . Slett søk fra en tidsperiode: Klikk på Slett Slett egendefinert datoperiode . Slett søk fra en dag: Finn dagen, og klikk på Slett all aktivitet fra [dag] . Slett ett søk : Finn søket, og klikk på Slett aktivitetselement .
Hele søkeloggen: Klikk på Slett Slett all aktiviteten .
Slett søk fra en tidsperiode: Klikk på Slett Slett egendefinert datoperiode .
Slett søk fra en dag: Finn dagen, og klikk på Slett all aktivitet fra [dag] .
Slett ett søk : Finn søket, og klikk på Slett aktivitetselement .
Tips: Du kan administrere aktiviteten din i Se og kontroller aktiviteten i kontoen din .
Når du bruker Google-appen mens du er logget av Google-kontoen din, kan søkeloggen lagres på datamaskinen din.
Slutt å lagre søkeloggen
Gå til søkeloggen i Min aktivitet på en datamaskin.
Klikk på Kontroller øverst til venstre.
Under «Nett- og appaktivitet» klikker du på Slå av .
Klikk på Slå av eller Slå av og slett aktiviteten . Hvis du velger «Slå av og slett aktiviteten», følger du trinnene for å velge hva du vil slette.
Hvis du velger «Slå av og slett aktiviteten», følger du trinnene for å velge hva du vil slette.
Tips: Søkeloggen din lagres ikke i Google-kontoen din når du søker og surfer i inkognitomodus .
Slett søkeloggen automatisk
Viktig: Selv om du angir at søkeloggen skal slettes automatisk, kan du slette den manuelt også.
Gå til søkeloggen i Min aktivitet på en datamaskin.
Klikk på Kontroller øverst til venstre.
Finn «Nett- og appaktivitet».
Klikk på ordene under «Automatisk sletting (av)» eller «Automatisk sletting (på)».
Velg det du vil gjøre: Avhengig av når du vil at søkeloggen skal slettes automatisk, kan du klikke på Slett automatisk aktivitet som er eldre enn og velge 3 måneder 18 måneder 36 måneder Hvis du ikke vil at søkeloggen skal slettes automatisk, klikker du på Ikke slett aktivitet automatisk .
Avhengig av når du vil at søkeloggen skal slettes automatisk, kan du klikke på Slett automatisk aktivitet som er eldre enn og velge 3 måneder 18 måneder 36 måneder
Hvis du ikke vil at søkeloggen skal slettes automatisk, klikker du på Ikke slett aktivitet automatisk .
Klikk på Neste .
Endre søkeloggen som er lagret på datamaskinen
Selv om søkeloggen ikke lagres i innstillingene eller du har slettet den fra den lagrede loggen, kan det hende at den spores av nettleseren.
Du kan slette nettleserloggen i
Chrome: Finn ut hvordan du sletter nettleserloggen og andre nettlesingsdata .
andre nettlesere: Se etter veiledningen i nettleseren.
Hvis du er logget av Google-kontoen din når du søker på Google, kan du finne anbefalinger knyttet til det nylige søket. Hvis du ikke vil ha dette, slår du av søketilpasning.
Gå til Google på datamaskinen.
Nederst klikker du på Innstillinger Søkeinnstillinger Søketilpasning .
Slå av Søketilpasning .
Slik sletter Google loggen i Google-kontoen din
Når du velger å slette aktivitet manuelt eller automatisk, begynner vi å fjerne aktiviteten fra produktet og systemet.
Først tar vi sikte på å sørge for at dataene ikke er synlige, og de kan ikke lenger brukes for å tilpasse Google-opplevelsen din.
Deretter starter vi en prosess som er utarbeidet for å slette dataene fra lagringssystemene våre fullstendig på en trygg måte.
Relaterte ressurser
Slett aktiviteten din
Finn og kontroller nett- og appaktivitet
Administrer lydopptak fra nett- og appaktiviteten din
Endre innstillingene for Google-appen
Bruk inkognitomodus
Slik bruker Søk aktiviteten din
Slik bruker Søk aktiviteten din
Var dette nyttig for deg?
Trenger du mer hjelp?
Prøv disse trinnene: