Accesează și șterge istoricul din Căutarea Google
发布时间:2026-08-27 | 浏览:6
Important: momentan, actualizăm setările pentru serviciile de Căutare Google, care includ Căutare, Maps, Cumpărături, Zboruri, Hoteluri, Traducere și Știri. Setările descrise în acest articol sunt în curs de actualizare, prin urmare s-ar putea să nu corespundă experienței tale actuale. Află mai multe despre setările actualizate .
Poți să vezi și să gestionezi setările de confidențialitate actualizate direct la account.google.com sau în cea mai recentă versiune a aplicațiilor pentru serviciile de Căutare. Cele mai recente versiuni ale aplicațiilor sunt disponibile în Magazinul Google Play sau în App Store de la Apple .
Când cauți pe Google cu Activitatea de pe web și din aplicații activată, Google salvează activități precum istoricul căutărilor în Contul tău Google. Astfel, Google poate să îmbunătățească rezultatele căutării și sugestiile.
Cu Activitatea mea , poți:
să ștergi istoricul căutărilor salvat în Contul Google;
să modifici setările de căutare. Poți alege ce salvează Google și când îți șterge Google istoricul.
Poți și să ștergi toată activitatea, nu doar istoricul din Căutarea Google. Află cum să îți ștergi activitatea .
Șterge istoricul căutărilor
Important: după ce ștergi istoricul căutărilor, nu îl mai poți recupera.
Poți să ștergi o căutare sau întregul istoric al căutărilor dintr-o zi, dintr-o săptămână sau dintotdeauna.
Pe computer, accesează Istoricul căutărilor în Activitatea mea .
Selectează un istoric al căutărilor pe care vrei să-l ștergi. Tot istoricul din Căutare: dă clic pe Șterge Șterge toată activitatea . Șterge căutările dintr-un interval de timp: dă clic pe Șterge Șterge un interval personalizat . Șterge căutările dintr-o zi: caută ziua, apoi dă clic pe Șterge toată activitatea din data de [ziua] . Șterge o căutare : găsește căutarea, apoi dă clic pe Șterge elementul de activitate .
Tot istoricul din Căutare: dă clic pe Șterge Șterge toată activitatea .
Șterge căutările dintr-un interval de timp: dă clic pe Șterge Șterge un interval personalizat .
Șterge căutările dintr-o zi: caută ziua, apoi dă clic pe Șterge toată activitatea din data de [ziua] .
Șterge o căutare : găsește căutarea, apoi dă clic pe Șterge elementul de activitate .
Sfat: poți să gestionezi activitatea în secțiunea Accesează și gestionează activitatea din cont .
Când folosești aplicația Google și te-ai deconectat de la Contul Google, istoricul căutărilor se poate salva pe computer.
Oprește salvarea istoricului căutărilor
Pe computer, accesează Istoricul căutărilor în Activitatea mea .
În stânga sus, dă clic pe Comenzi .
Sub Activitatea de pe web și din aplicații, dă clic pe Dezactivează .
Dă clic pe Dezactivează sau pe Dezactivează și șterge activitatea . Dacă selectezi Dezactivează și șterge activitatea, urmează pașii pentru a alege ce dorești să ștergi.
Dacă selectezi Dezactivează și șterge activitatea, urmează pașii pentru a alege ce dorești să ștergi.
Notă: istoricul căutărilor nu este salvat în Contul Google atunci când cauți și navighezi în modul incognito .
Șterge automat istoricul căutărilor
Important: chiar dacă ai setat istoricul căutărilor să se șteargă automat, îl poți șterge în continuare manual.
Pe computer, accesează Istoricul căutărilor în Activitatea mea .
În stânga sus, dă clic pe Comenzi .
Accesează Activitatea de pe web și din aplicații.
Dă clic pe opțiunile din secțiunea Ștergere automată (dezactivată) sau Ștergere automată (activată).
Alege ce dorești să faci. În funcție de momentul în care dorești să fie șters automat istoricul căutărilor, dă clic pe Șterge automat activitatea mai veche de și alege: 3 luni , 18 luni , 36 de luni . Dacă nu vrei ca istoricul căutărilor să fie șters automat, dă clic pe Nu șterge automat activitatea .
În funcție de momentul în care dorești să fie șters automat istoricul căutărilor, dă clic pe Șterge automat activitatea mai veche de și alege: 3 luni , 18 luni , 36 de luni .
Dacă nu vrei ca istoricul căutărilor să fie șters automat, dă clic pe Nu șterge automat activitatea .
Dă clic pe Înainte .
Modifică istoricul căutărilor salvat pe computer
Chiar dacă istoricul căutărilor nu este salvat în setări sau dacă îl ștergi din istoricul salvat, ar putea să fie stocat în continuare în browser.
Poți să ștergi istoricul browserului în:
Chrome: află cum să ștergi istoricul de navigare și alte date de navigare ;
alte browsere: caută instrucțiunile în browser.
Dacă nu te-ai conectat la Contul Google când faci o căutare pe Google, s-ar putea să găsești recomandări legate de căutarea ta recentă. Dacă nu dorești acest lucru, dezactivează Personalizarea căutării.
Accesează Google pe computer.
În partea de jos, dă clic pe Setări Setări pentru Căutare Personalizarea căutării .
Dezactivează Personalizarea căutării .
Cum șterge Google istoricul din Contul Google
Atunci când alegi să-ți ștergi manual sau automat activitatea, începe eliminarea activității din produs și de pe sistem.
Mai întâi o eliminăm astfel încât să nu mai fie afișată sau folosită pentru a-ți personaliza experiența pe Google.
Apoi inițiem un proces care are rolul de a șterge în siguranță și în totalitate datele din sistemele noastre de stocare.
Șterge-ți activitatea
Găsește și controlează Activitatea de pe web și din aplicații
Gestionează înregistrările audio din Activitatea de pe web și din aplicații
Modifică setările aplicației Google
Navighează în modul incognito
Cum funcționează Căutarea în funcție de activitatea ta
Cum funcționează Căutarea în funcție de activitatea ta
Aveți nevoie de mai mult ajutor?
Încercați pașii următori: